Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Pandora. Efectul Lazar

Pagini: 478
An: 1995
Stare: Impecabilă

Frank Herbert, Bill Ransom – Pandora. Efectul Lazar.

Pandora: Efectul Lazar continua povestea inceputa de Frank Herbert si Bil Ransom in Incidentul Iisus, despre planeta Pandora si oamenii care se lupta sa supravietuiasca intr-o lume neprielnica.

Nava-Mama a disparut, iar Algele-Avata, care tineau sub control oceanul au fost exterminate de blamatul Jesus Lewis. Apa e stapana acum pe intreaga planeta, continentele s-au scufundat sub valurile furioase, iar pandoranii s-au adaptat. O parte dintre ei traiesc pe gigantice insule organice care plutesc in deriva, purtate de curentii oceanici, ceilalti, tritonii au coborat in adancurile oceanului. Insularii au suferit mutatii serioase in timp ce tritonii au incercat pe cat posibil sa isi pastreze forma umana standard.

Pandora: Efectul Lazar descrie relatia de dragoste dintre Brett Norton, un pescar insular si Scudi Wang, fata unui foarte bogat triton. Cei doi sunt prinsi intr-un complot pe care trebuie sa-l dea in vileag si care il are in centru pe GeLaar Gallow, un triton care si-a pus in cap sa obtina puterea asupra Pandorei.

Numai ca algele au fost recreate de catre tritoni cu scopul de a domoli oceanul si de a ridica iarasi continentele deasupra apei. Iar Vata, fiica zamislita de alge, nu pare de acord cu planul lui Gallow de a pune mana pe celulele de hibernare lasate de Nava pe orbita Pandorei.

Ruptura dintre societatile umane diferite si conflictele pe care aceste diferente le nasc sunt scoase in evidenta de Frank Herbert prin modul in care lasa personajele sa se confrunte cu ele, sa le solutioneze, sa caute raspunsuri si solutii.

Frank Herbert, Bill Ransom – Pandora. Efectul Lazăr.

Ediția I.

Bill Ransom, Frank Herbert - Pandora. Efectul Lazar.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top