Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Dosarele X. Nu va incredeti

Categorie: . Autor: .
Pagini: 315
An: 1997
Stare: Nouă

Brian Lowry – Dosarele X. Nu va incredeti.

Cu noul ghid oficial al Dosarelor X, Brian Lowry deschide larg uşa dincolo de care s-a plăsmuit cel mai ambiţios serial din anii 90.

Intrăm la început reticenţi, pe urmă miraţi şi la final ne dăm seama că suntem înconjuraţi dnu doar de personaje, ci şi de oameni care întâmplător sunt actori. Îi recuperăm astfel pe David Duchovny şi Gillian Anderson, fără a-i da uitării pe Fox Mulder şi Dana Scully. Aflăm că ziua de lucru a lui Chris Carter are douăzeci şi cinci de ore, că lui Cigarette Smoking Man nu-i plac defel ţigările şi că un episod din serial îşi inspiră parţial titlul din prenumele fiicei protagonistei.

Altfel spus, nu se dă voie să zăbovim în apropierea abonaţilor la premii, să le sesizăm oboseala, să le admirăm tenacitatea şi să le înţelegem izbucnirile. Ceea ce ni-i face mai iubiţi pe actori şi ne sporeşte nerăbdarea pentru proxima întâlnire de vineri seara.

Brian Lowry - Dosarele X. Nu va incredeti.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top