Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Fiinta raului

Pagini: 400
An: 1993
Stare: Impecabilă

William Diehl – Fiinta raului.

Fiinta răului – un terifiant thriller care te duce pana pe culmile pericolului si ale morbidului, o explozie de violenta, spaima si abis sufletesc.

In Chicago, un arhiepiscop este asasinat si mutilat oribil in propria sa locuinta. Imediat dupa comiterea crimei, in confesionalul bisericii din vecinatate este descoperit un tanar cu infatisare angelica, Aaron Stampler, acoperit de sange si cu un cutit de macelar in mana. Actiunea se muta pe teritoriul justitiei, apararea in fata suspiciunii de vinovatie a lui Stampler incredintandu-se avocatului Martin Vail, tot atat de incomod pe cat de redutabil penalist. Dar misterul mortii ilogice a arhiepiscopului se desluseste cu ajutorul inteligent al tinerei si fermecatoarei psihiatre Molly Arrington. Pledoaria avocatului de a-si salva clientul de la pedeapsa capitala scoate la suprafata abisale traume sufletesti, patimi si tare primitive, teribile deviatii comportamentale.

William Diehl - Fiinta raului.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top