Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Fulgerul negru

Categorie: . Autor: .
Pagini: 380
An: 1999
Stare: Nouă

John Saul – Fulgerul negru.

Vreme de cinci ani, orasul Seattle traieste sub naprasnica amenintare a unui monstru cu suflet negru ca Satana insusi – un criminal in serie care, sadic si metodic, isi ucide victimele in chinuri infioratoare pentru a-si satisface pasiunile perverse. Vreme de cinci ani, ziarista Anne Jeffers urmareste ingrozita viata ucigasului, pana cand acesta, desi se pretinde nevinovat, ajunge pe scaunul electric. Ziua executiei soseste. Pentru criminal, aceasta inseamna sfarsitul vietii; pentru Anne, sfarsitul cosmarului. Sau poate ca nu… Caci, in curand, va lovi din nou fulgerul negru

Editia I (si singura) in limba romana.

John Saul – Fulgerul negru.

John Saul - Fulgerul negru.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.