Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Ultimul rege din Borneo

Categorie: . Autor: .
Pagini: 264
An: 1974
Stare: Foarte bună

Pierre Schoendoerffer – Ultimul rege din Borneo.

Romancier şi cineast, Pierre Schoendoerffer (n. 1928) obţine în 1969 Premiul Interaliat pentru Ultimul rege din Borneo, carte care relatează un episod de la sfârşitul celui de-al doilea război mondial. Amintind prin ideea sa principală de temele obsedante ale lui Malraux: depăşirea condiţiei umane prin consumarea şi dăruirea în aventură, dar şi de povestirile filosofice ale veacului al XVII-lea, Ultimul rege din Borneo este întâi de toate drama unui om care contestează legile civilizaţiei – care vrea să se sustragă timpului său.

Pierre Schoendoerffer - Ultimul rege din Borneo.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.