Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Nostradamus – Misterul catrenelor pierdute

Categorie: . Autor: .
Pagini: 288
An: 2009
Stare: Nouă

Mario Reading – Nostradamus – Misterul catrenelor pierdute.

Nostradamus – Misterul catrenelor pierdute este un thriller captivant, semnat de Mario Reading, autorul best-sellerului Nostradamus. Profeţiile complete 2001-2015. Apărută în Marea Britanie în luna august 2009, Misterele catrenelor pierdute s-a făcut imediat remarcată pe piaţa editorială din întreaga lume, drepturile de publicare fiind deja vândute în 34 de ţări.

„Oamenii se împart, mai degrabă, în cei care l-au citit şi cei care nu l-au citit pe Nostradamus. E simplu: cei care l-au citit şi au văzut cu ce acurateţe a prezis că un rege va fi decapitat de Parlament în 1649 – în momentul în care Nostradamus scria acest lucruri, ele erau de neconceput, nu mai fusese niciodată un rege executat – apoi au legat această predicţie de Carol I, precum şi precum şi zeci de exemple, aceştia cred. Cei care nu au avut contact decât cu aspecte secundare, cu speculaţiile făcute pe marginea cărţilor lui, nu au cum să fie convinşi, pentru că văd doar nebunia unor oameni care au profitat de subiect”, spune Mario Reading.

Dintre cele o sută de profeţii scrise de Nostradamus, doar 948 mai sunt astăzi cunoscute. Ce s-a întâmplat cu restul catrenelor? Ce secrete conţin acestea şi de ce trebuie ele ascunse de ochii lumii? Mario Reading construieşte personaje foarte credibile şi o intrigă fascinantă. Doi bărbaţi, cu motivaţii şi dorinţe diferite, ar face orice pentru a dezlega misterul profeţiilor pierdute. Adam Sabir este un scriitor în căutarea unui subiect de senzaţie care să-i remonteze cariera; maleficul asasin Achor Bale este membrul unei străvechi societăţi secrete al cărei unic ţel de-a lungul vremii a fost protejarea celor trei Anticrişti la care Nostradamus făcuse referire în catrenele sale: Napoleon, Adolf Hitler şi „cel care va urma”.

Despre autor

Mario Reading s-a născut în Dorset şi a copilărit în Anglia, Germania şi în sudul Franţei. Cunoscător a patru limbi străine, şi-a făcut studiile la University of East Anglia, unde s-a specializat în literatura franceză şi germană, precum şi în traduceri. Autor al romanelor The Music Makers şi The Honourable Soldier, Reading a fost premiat cu Arts Council Writing Award în 2004.

Mario Reading - Nostradamus – Misterul catrenelor pierdute.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   contact@carti-online.com
✆   info clienti: (+40)751-546.317

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top