Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Codul spart al lui Da Vinci

Pagini: 200
An: 2005
Stare: Foarte bună

James Garlow, Peter Jones – Codul spart al lui Da Vinci.

Codul lui Da Vinci, celebrul, de-acum, roman al lui Dan Brown, izbuteste, dupa cum si-a propus, sa se impuna ca un adevarat model de eficienta americana.

Ce-i de facut cand avem inaintea ochilor un best-seller cu pretentii de adevar (vorbim aici de Codul lui da Vinci, semnat de Dan Brown), o carte care a batut toate recordurile in materie de vanzari, care e citita si comentata de mai toti prietenii din jur, care va fi curand indecent de celebra pentru ca va fi ecranizata la Hollywood cu Tom Hanks in rolul principal?

Ati citit povestea, doriti si adevarul?

“In cartea sa, Codul lui Da Vinci, Dan Brown afirma ca Leonardo da Vinci a inserat in mod intentionat in pictura sa indicii, care, descoperite si interpretate corect dezvaluie adevarul despre Isus.

Desi este un truc literar convenabil, nu a fost dovedit niciodata faptul ca Da Vinci ar fi introdus dinadins in lucrarile sale simboluri care urmau a fi descifrate in viitor de catre o generatie iluminata.

Astfel, intentia acestei carti nu este aceea de a dezlega codul la Da Vinci, intrucat suntem convinsi ca nu exista unul. Ne referim pe alocuri la codul lui Da Vinci, insa in cea mai mare parte il vom numi codul lui Brown, deoarece credem ca la originea acestui cod sta domnul Brown, nicidecum Leonardo.” ( James L.Garlow & Peter Jones)

Cu aceste randuri incep cei doi autori sa sparga presupusul cod al Da Vinci, pe care Dan Brown si-a construit cartea reusind sa starneasca in cugetele multora indoieli cu privire la adevarul pe care-l cunosteau despre Isus. Exista deja numerosi cititorii ai cartii lui Dan Brown ale caror convingeri religioase referitoare la persoana lui Isus au fost zguduite din temelii.

De aceea, cartea lor – Codul spart al lui Da Vinci – se adreseaza tuturor celor care, influentati de povestea amagitoare a lui Brown, au ajuns sa-si puna intrebari cu privire la adevarata identitate a lui Iisus.

Erorile, deloc putine, pe care Brown isi intemeiaza fictiunea cu pretentie de realitate istorica, sunt dovedite cu usurinta ca fiind false.

Calea aleasa de James Garlow si Peter Jones pentru a demonta codul lui Brown porneste de la o serie de intrebari care necesita raspunsuri concrete, reale si puternic argumentate. Iata cateva dintre acestea:

  • Sa fi fost, oare, Iisus casatorit si sa fi avut un copil cu Maria Magdalena?
  • Iisus – muritor de rand sau Mesia?
  • Sa fie, oare, adevarat ca Biserica la care se refera Dan Brown este cea autentica?
  • Sa fie, oare, adevarat ca orice forma de spiritualitate este pe deplin acceptabila, asa precum deseori pare sa sugereze Codul lui da Vinci?

Autorii Codului spart al lui da Vinci nu intra in lupta cu Dan Brown. Ar aduce, de altfel, cu o disputa teologica intre C.S.Lewis si Harrison Ford, bunaoara. Conflictul se desfasoara in alta parte si e vechi de cand lumea.

Arsenalului de coduri, templieri, masoni, rituri sexuale, violente, conspiratii, corectitudini politice, zei si zeite i se opune, cu un firesc dezarmant, “armatura lui Dumnezeu” despre care vorbeste Apostolul Pavel in Epistola catre efeseni 6:11-17. Iar batalia are loc tocmai pe teritoriul secret al Sfantului Graal.

Cum? Nu stiti unde se afla Sfantul Graal? O stiu foarte bine Jim Garlow si Peter Jones. “Spargeti”, alaturi de ei, Codul lui … Brown si veti descoperi senzationalul secret… al vietii de zi cu zi.

James Garlow, Peter Jones - Codul spart al lui Da Vinci.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top