Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Inaintea piramidelor

Pagini: 260
An: 2010
Stare: Nouă

Christopher Knight, Alan Butler – Inaintea piramidelor.

Înaintea piramidelor – Dezlegarea celui mai mare mister al arheologiei este cea mai recentă carte apărută pe tema misterului piramidelor din Egipt. Publicată în luna iulie 2010, cartea de faţă se constituie într-un volum cu un conţinut absolut fascinant, fundamentat pe fapte şi dovezi palpabile, încercând să răspundă la întrebarea cine a fost înainte de piramide? şi aducând în lumină cele mai noi teorii privind construcţia, rolul şi geometria piramidelor de pe platoul Giza din Egipt.

Unele dintre cele mai mari mistere ale lumii antice sunt piramidele din Egipt. Aflaţi în căutarea secretului acestor construcţii megalitice, Christopher Knight şi Alan Butler ne prezintă o teorie uimitoare, susţinută cu dovezi pe măsură.

Intenţia lor a fost să publice o sinteză a cercetărilor cu privire la sistemele de măsurare utilizate în Britannia Neolitică , dar până la urmă rezultat o poveste depre transmiterea unor cunoştinţe străvechi şi a unor artefacte nepreţuite, care cuprinde o perioadă de câteva milenii şi culminează cu jocul puterii la cel mai înalt nivel din secolul XX. S-a pornit de la o descoperire arheologică importantă şi s-a s-a terminat cu ceea ce criticii consideră a un rival desăvârşit al oricărui roman scris de Dan Brown cu singura diferenţă că informaţiile din această carte sunt adevărate ele putând fi verificate şi testate de către oricine fără deţine neapărat cunoştinţe de specialitate.

Ei demonstrează legătura dintre menhirele ce pot fi găsite pe toată suprafaţa Marii Britanii (dintre care cele mai cunoscute sunt cele de la Stonehenge) şi cele trei piramide de pe platoul Gizeh.

Înaintea piramidelor – Dezlegarea celui mai mare mister al arheologiei aduce o nouă viziune asupra lumii antice, vorbeşte despre constructori misterioşi, astronomi pricepuţi şi, nu în ultimul rând, despre religiile lumii şi francmasonerie.

Alan Butler, Christopher Knight - Inaintea piramidelor.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   contact@carti-online.com
✆   info clienti: (+40)751-546.317

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top