Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Stapanii oculti ai timpului

Pagini: 120
An: 2006
Stare: Impecabilă

Jacques Bergier – Stapanii oculti ai timpului.

Jacques Bergier – Stapanii oculti ai timpului.

Oare călătoria în timp este acum posibilă din punct de vedere ştiinţific?

Studiile unor savanţi eminenţi, precum Bernal, Bonnor şi Gödel, par să indice acest lucru. Paradoxurile temporale provocate de aceste călătorii pot să fie şi ele rezolvate, după cum ne demonstrează autorul.

Dar lucrarea de faţă nu abordează această problemă din punct de vedere filozofic. Ea trasează aventura câtorva oameni extraordinari care par să fi venit din viitor ca să trăiască în epoca noastră sau în secolele trecute. Unii au devenit adevărate legende, precum Melchisedec sau împăratul chinez Fo-Hi; alţii au trăit mai aproape de noi, precum Leonardo da Vinci, ca să cităm doar un exemplu.

Jacques Bergier încearcă să descopere secretul lor, cel mai misterios dintre toate. Autorul arată cum, depozitari ai ştiinţei viitorului, aceşti călători prin timp şi spaţiu au lăsat să dezvăluit o parte din cunoştinele lor superioare în epoca pe care au ales să o viziteze. Aceste frânturi ale unei ştiinţe complet defazate faţă de epoca respectivă îi permit autorului să demonstreze că există “stăpâni oculţi ai timpului“.

Jacques Bergier - Stapanii oculti ai timpului.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top