Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Viata dupa moarte in credintele omenirii

Categorie: . Autor: .
Stare: Foarte bună

J.T. Addison – Viata dupa moarte in credintele omenirii.

Dacă este adevărat că soarele şi moartea nu pot fi privite în faţă, nu este mai puţin adevărat că în toate timpurile şi pe întreg pământul nenumăraţi muritori au fost fascinaţi de misterele dublului abis – ultralumină – infraumbra – şi le-au scrutat neliniştiţi.

Adevărurile de dincolo de pământ (în speţă, de dincolo de mormânt) nu pot fi cucerite fără rătăciri sau violenţă; ele încep prin a se disimula sub măştile superstiţiei, şi, mai înainte de a-şi dezvălui tainele, îşi iau măsuri care să prevină descoperirea deghizărilor sub care se ascund.

Autorul prezentei lucrări şi-a condus cercetarea asupra concepţiilor referitoare la viaţa postumă nu cu intenţia “de a cântări argumentele de ieri sau de azi cu privire la adevărul cutarei sau cutarei idei concepute de cutare sau cutare om”, ci doar de a expune credinţele “oricui încearcă să creadă cât de puţin într-o asemenea problemă”. Această intenţie a fost realizată derulând, printr-o vastă şi lucidă “panoramă”, imaginile zugrăvite de lumea celor vii despre lumea celor morţi. El a preferat deci “punctului de vedere aparţinând filozofului care discuta şi pledează […] pe cel al istoricului care descrie”.

J.T. Addison – Viata dupa moarte in credintele omenirii.

Editia I.

J.T. Addison - Viata dupa moarte in credintele omenirii.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.