Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Gh. Gheorghiu-Dej

Pagini: 60
An: 1951
Stare: Bună

Editura Partidului Muncitoresc Român – Gh. Gheorghiu-Dej.

Extras din carte:

În Rusia biruise Marea Revoluţie Socialistă din Octombrie. Muncitorii şi ţăranii ruşi, în uniforme soldăţeşti, erau sătui de războiul moşierilor şi fabricanţilor. Şi pe frontul din Moldova soldaţii ruşi se revoltau şi-i arestau pe ofiţerii ţarişti, creau comitete de soldaţi. Aceste evenimente au avut o puternică influenţă asupra populaţiei muncitoare. Ele aveau să rămână toată viaţa întipărite în mintea tovarăşului Gheorghiu-Dej.

O carte cu valoare istorică, din cea mai timpurie perioadă a comunismului românesc, sub conducerea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej. În acelaşi timp, o carte-document despre vremurile tulburi imediat de după război şi reinterpretarea acestora de către maşina de propagandă.

Editura Partidului Muncitoresc Român - Gh. Gheorghiu-Dej.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   contact@carti-online.com
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top