Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Viata sexuala a presedintilor americani

Categorie: . Autor: .
Pagini: 290
An: 1994
Stare: Impecabilă

Nigel Cawthorne – Viata sexuala a presedintilor americani.

Nigel Cawthorne – Viata sexuala a vedetelor de la Hollywood.

Sexul şi puterea, se spune, sunt strâns legate între ele. Viaţa sexuală a preşedinţilor americani este dezvăluită pentru prima dată în paginile acestei cărţi.
De la puritanii părinţi fondatori, până la orgiile sexuale ale lui J. F. Kennedy, nelipsind nici ”rochiţa pătată” a Monicăi Lewinskz, nici scandalul Paula Jones, cartea demonstrează, o dată în plus, că promiscuitatea sexuală a preşedinţilor americani este la fel de veche ca şi Constituţia lor.

Casa Albă cunoaşte, de-a lungul timpului, toate tipurile de perversităţi sexuale: menage a trois, sex cu minore, sex oral sub Biroul Oval, sex în dulap, preşedinţi homosexuali sau cu soţii lesbiene.

Cartea cuprinde în premieră materiale incitante cu privire la viaţa sexuală a ultimilor preşedinţi americani care şi-au terminat mandatele: Bill Clinton şi George W. Bush. Nu lipsesc nici detalii picante ale relaţiei lui J. F. Kennedz cu sex-simbolul Americii, actriţa Marilyn Monroe.

Viaţa sexuală a preşedinţilor americani este o carte care se citeşte pe nerăsuflate, oriunde te-ai afla…

Nigel Cawthorne - Viata sexuala a presedintilor americani.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.