Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Operele principelui Demetriu Cantemiru (1875)

Categorie: . Autor: .
Pagini: 589
An: 1875
Stare: Impecabilă

Dimitrie Cantemir – Operele principelui Demetriu Cantemiru (1875).

Superba si rarisima editie Operele principelui Demetriu Cantemiru, aparuta in 1875.

Cuprinde Descriptio Moldaviæ, Collectanea Orientalia, Vita Constantini Cantemyrii, Evenimentele Cantacuziniloru si Brancoveniloru si Divanulu sau Galcéva intielleptului cu lumea.

Operele principelui Demetriu Cantemiru, typarite de Societatea Academica Romana.

Descrierea Moldaviei, compusa latinesce de Demetriu Cantemiru, domnu alu Moldaviei. Textulu originale latinescu aflatu in museulu asiaticu alu Academiei Imper. Scientifice de la St. Petropole.

Cu charta geographica a Moldaviei si unu fac-simile.

Bucuresci, Typografia Curtii (Lucratorii Asociati)
12, Passagiulu Romanu. MDCCCLXXV.

Evenimentele Cantacuziniloru si Brancoveniloru. Divanu, publicate si insocite cu ua prefatia si unu glossariu de G. Sion.

In conditie perfecta, fara nici cea mai mica deteriorare, insemnare olografa ori indoitura a paginilor. Legatura de epoca, sfarsitul sex. XIX. Exemplarul de fata este unul din cele mai bine pastrate volume romanesti tiparite in secolul trecut, cu care ne-am intalnit vreodata. O piesa de colectie realmente rara.

Contine anxele originale, o harta si un facsimil.

Dimitrie Cantemir - Operele principelui Demetriu Cantemiru (1875).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top