Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Seminte din agrul lui Christos (editia princeps, 1898)

Categorie: . Autor: .
Pagini: 327
An: 1898
Stare: Foarte bună

Zaharia Boiu – Seminte din agrul lui Christos (editia princeps, 1898).

Superba editie princeps Zaharia Boiu – Seminte din agrul lui Christos.

Cuventări bisericesci pe tote duminecile, prasnicele şi serbătorile de preste an, precum şi la casuale bisericesci, publice şi private.

De Zacharia Boiu, asestor consistorial, protopresbiter, membru corespondent al Academiei române, fost profesor seminarial şi paroch al bisericei ortodoxe din Sibiiu-cetate.

Tomul de Cuventări la Duminecile de preste an, cu binecuventare archierescă.

Sibiiu, 1898. Tipariul tipografiei archidiecesane. Editura autorului.

Piei memorii a fericitului Archiepiscop şi Metropolit Andreiu Baron de Şaguna, la aniversara a 25-a dela mortea aceluia, Sibiiu 16/28 Iuniu 1898.

Tiparita in regim propriu, acest volum a avut un tiraj foarte redus, cel mai probabil in cateva sute de exemplare, din care putine au mai supravietuit pana astazi.

Exemplarul de fata este pastrat in conditie excelenta, coperti tari, colturi ornate in relief. Paginile cartii, tiparite pe o hartie de calitate superioara, nu prezinta absolut nicio insemnare olografa sau deterioare. Pagina de garda poarta o stampila cu inscriptia “Nicolau Popoviciu par si ases eonsist in Subrias Iupani, 1908”.

Zaharia Boiu - Seminte din agrul lui Christos (editia princeps, 1898).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.