Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Cercetare asupra intelectului omenesc

Categorie: . Autor: .
Pagini: 235
An: 1987
Stare: Impecabilă

David Hume – Cercetare asupra intelectului omenesc.

Tendinta inca raspandita de a considera filosofia teoretica a lui Hume drept un examen strict epistemologic al puterilor si limitelor intelectului omenesc nu este in masura sa restituie acesteia adevarata ei semnificatie.

In opera filosofului scotian, critica cunoasterii nu este pur si simplu dezvoltarea pana la ultimele consecinte a teoriei ideilor lui Locke, nici o pregatire a Criticii ratiunii pure, si cu atat mai putin a pozitivismului secolelor XIX si XX. Ea nu este doar o prefigurare a problematicii si stilului de gandire ale filosofiei analitice contemporane, ci o parte a unei opere de o nebanuita unitate, ale carei componente sunt integrate de o reprezentare originala asupra omului ca fiinta intelectuala si sensibila, ganditoare si activa, sociala si morala.

David Hume – Cercetare asupra intelectului omenesc.

Prima editie, aparuta intr-un tiraj scurt in exceptionala serie Clasicii filosofiei universale.

Cuprinde si doua studii introductive: Natura omeneasca si puterile cunoasterii in filosofia lui David Hume de Mircea Flonta, si Despre experienta traducerii filosofice, de Adrian-Paul Iliescu.

David Hume - Cercetare asupra intelectului omenesc.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   contact@carti-online.com
✆   info clienti: (+40)751-546.317

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top