Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Critica ratiunii practice

Categorie: . Autor: .
Pagini: 342
An: 1972
Stare: Foarte bună

Immanuel Kant – Critica ratiunii practice.

Volumul de fata cuprinde doua din cele mai reprezentative lucrari în care filosoful german îsi expune conceptia morala: Întemeierea metafizicii moravurilor (1785) si Critica ratiunii practice (1788).

În Întemeierea metafizicii moravurilor, Immanuel Kant expune principiile moralitatii, iar în Critica ratiunii practice îsi construieste propriul sau sistem etic, ceea ce face ca aceasta sa fie considerata, dupa Critica ratiunii pure, a doua sa opera fundamentala.

Între cele doua lucrari este o atât de strânsa legatura, încât cunoasterea numai a uneia din ele ne-ar oferi o imagine incompleta asupra conceptiei sale morale.

Immanuel Kant a avansat idei etice si în alte opere ulterioare (Religia în limitele ratiunii – 1793 sau Metafizica moravurilor – 1797), dar numai în cele reunite în acest volum se ocupa de problemele teoretice ale moralitatii.

Probabil cea mai buna editie din cele trei aparute in limba romana, Critica ratiunii practice, de Immanuel Kant, apare in traducerea de exceptie a lui N. Bagdasar si Elena Moisiuc, la Editura Stiintifica in 1972.

Coperti cartonate si supracoperta.

Immanuel Kant - Critica ratiunii practice.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top