Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Enciclopedie ilustrata de istorie universala

Categorii: , . Autor: .
Pagini: 783
An: 2006
Stare: Impecabilă

Readers Digest – Enciclopedie ilustrata de istorie universala.

Enciclopedia ilustrata de istorie universala este o carte plina de personaje fascinante, povesti captivante si evenimente memorabile. Familia dumneavoastra va avea la indemana toate informatiile importante despre marile evenimente ale istoriei, de la Fondarea Romei, la Razboiul din Golf. Batalii dramatice, revolutii care au zguduit lumea, eroi si anti-eroi, ascensiunea si caderea imparatilor si a regilor, descoperiri, inventii – toate acestea vor capata din nou viata in mintea dumneavoastra! Fie ca o folositi in scopuri practice, pentru a cauta o informatie specifica, sau pentru a va delecta frunzarind paginile ei fascinante, “Enciclopedia ilustrata de istorie universala” este o carte care trebuie obligatoriu sa ocupe un loc important in biblioteca dumneavoastra.

  • format mare, tip enciclopedie;
  • numar de pagini: 784;
  • dimensiuni: 220 x 280 mm;
  • peste 3000 de articole de la A la Z, usor de consultat, despre oameni si evenimente;
  • 136 de articole tematice ample, care trateaza in detaliu subiecte de interes major;
  • peste 1200 de ilustratii: reproduceri, desene, fotografii, harti;
  • un tabel cronologic adus la zi, cu peste 1700 de momente importante din istorie;

800 de pagini de o calitate fantastică, după cum era de aşteptat de la o editură de primă clasă ca Reader’s Digest. Volumul se constituie într-un un izvor minunat de informaţie şi cunoaştere, cu un conţinut consistent de fotografii şi ilustraţii color.

Reader’s Digest – Enciclopedie ilustrata de istorie universala.

Reader's Digest - Enciclopedie ilustrata de istorie universala.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top