Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Rasputin, amantul mistic

Categorie: . Autor: .
Pagini: 271
An: 1994
Stare: Impecabilă

V.D. Salingen – Rasputin, amantul mistic.

În galeria Bărbaţilor celebri, alături de: Paris, Don Juan, Casanova, Rudolf Valentino, Leonard etc., Rasputin ocupă un loc aparte.

Acest mujic semianalfabet, dăruit de Dumnezeu cu o robusteţe fizică ieşită din comun şi cu o forţă biomagnetică excepţională, reuşea prin puteri paranormale, nu numai să realizeze vindecări miraculoase şi să facă minuni, dar şi să stăpînească oamenii şi să domine masele.

Hipnotizate, femeile erau atrase de Rasputin ca de un magnet, iar fervoarea mistică a stareţului siberian le dădea încredere în el, socotindu-1 un adevărat Mîntuitor pe pămînt.

Ca amant mistic, Rasputin le lua minţile femeilor prin arta perversiunilor sexuale în cadenţa psalmilor religioşi, iar doamnelor din înalta societate nu le oferea doar satisfacţia fizică, ci le sădea şi credinţa că păcătuind, el le va putea acorda iertarea divină.

V.D. Salingen - Rasputin, amantul mistic.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top