Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Enciclopedia mortii

49,00 lei

0 out of 5
Pagini: 385
An: 2005
Stare: Nouă

Cedric Mims – Enciclopedia mortii.

Moartea, unul dintre marile tabu-uri ale lumii contemporane, este o experienta pe care nici unul dintre noi nu a trait-o personal si despre care se cunosc foarte putine aspecte. Autorul, Cedric Mims, profesor de microbiologie la Londra, a reusit sa adune in aceasta lucrare de exceptie, toate informatiile pe care am dori sa le aflam in privinta mortii. Pornind de la cele mai frecvente cauze ale mortii (boli, accidente, dezastre, sinucideri, eutanasii, omucideri), urmate de modalitatile de eliminare sau conservare a cadavrelor, inclusiv modurile de mumificare utilizate din Egiptul antic si pina in prezent, continuind cu prezentarea metodelor de investigare criminalistica a omorului, cartea prezinta in partea finala si aspecte spirituale ale mortii umane constind in prezentarea comparativa a conceptelor religioase despre moarte si, totodata, demersurile de comunicare cu cei plecati dintre noi. Din cuprins nu lipsesc si alte teme extrem de interesante ca: avortul, procesul de imbatrinire, transplanturile de organe, moastele sfintilor, clonarea umana si altele. Cele patru parti ale cartii sunt presarate din abundenta cu o serie de povestiri fascinante din mitologie si istorie, referitoare la diferite obiceiuri si ritualuri funebre din trecut si din prezent, cu epitafuri si ultime cuvinte ale unor personalitati si cazuri celebre de omucidere si sinucidere. O carte de exceptie, scrisa intr-un stil exact, descriptiv, dar si amuzant uneori, care ne ajuta prin multitudinea de informatii, sa privim cu mai multa detasare si intelegere momentul terminus al existentei fiecaruia dintre noi.

Cedric Mims - Enciclopedia mortii.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.