Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Intamplari in irealitatea imediata. Vizuina luminata (avangarda)

Categorii: , . Autor: .
Pagini: 266
An: 2011
Stare: Nouă

Max Blecher – Intamplari in irealitatea imediata. Vizuina luminata (avangarda).

Întâmplări în irealitatea imediată este, sub raportul construcției, un roman care își camuflează structura romanescă sau, mai bine, un roman de formare al unui personaj care nu acceptă ideea că personalitatea sa ar putea fi rezultatul unui banal proces de colectare a elementelor disparate într-o formulă aleatorie. Autobiografia unui fanatic înverșunat ce neagă însăși posibilitatea de a scrie autobiografie. Cu o astfel de problemă de identitate în punctul său de pornire, nu e de mirare că romanul blecherian a profitat la maximum de pe urmă poziției sale de «dublu outsider», atât față de zona romanescului pur, cât și față de aceea a poeticului pur, rămânând o «enigmă nesplicată» a literaturii române, fascinandu-și cititorii și chemându-i, până astăzi, la relectură…

Carte a suferinței și a memoriei, Vizuina luminată completează opera lui Max Blecher pe latura vizionarismului spectaculos, care dizlocă realitatea și o pune sub semnul întrebării.“ – Doris Mironescu

Max Blecher - Intamplari in irealitatea imediata. Vizuina luminata (avangarda).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   contact@carti-online.com
✆   info clienti: (+40)751-546.317

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top