Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Winnetou (3 vol.)

Categorie: . Autor: .
Pagini: 1305
An: 2006
Stare: Nouă

Karl May – Winnetou (3 vol.).

Karl May, scriitorul care a cunoscut mai bine decat oricine Far West-ul, prezintă două figuri emblematice ale preriei: Winnetou şi Old Shatterhand. Un indian şi un alb pentru care dreptatea este mai presus de orice. Împreună, fac cât o sută de războinici la un loc; ei răspândesc spaima printre bandiţi, chiar şi atunci când sunt luaţi ostatici. Faima lor îi însoţeşte peste tot. Pe unde trec ei, nimic nu va mai fi ca înainte. Nu pierde povestea plină de dramatism a ultimelor zile ale unei naţii: Pieile Roşii. Vor supravieţui oare albilor care înaintează spre Vestul sălbatic?

Karl May – Winnetou, 3 volume.

  1. Vol. I – 447 pag.
  2. Vol. II – 427 pag.
  3. Vol. III – 431 pag.

Mai multe poze:

Karl May - Winnetou, vol. 1

Karl May - Winnetou, vol. 2

Karl May - Winnetou, vol. 3

Karl May - Winnetou (3 vol.).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   contact@carti-online.com
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top