Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

21 %

Deriva continentelor

Categorie: . Autor: .
Pagini: 384
An: 2007
Stare: Nouă

Russell Banks – Deriva continentelor.

Născut în 1940, în Massachusetts, Russell Banks este unul dintre cei mai importanţi scriitori americani contemporani, înscriindu-se în tradiţia literaturii realiste. Si-a descoperit încă din adolescenţă înclinaţiile artistice, începând să picteze şi să deseneze. În acelaşi timp, din cauza dificultăţilor financiare, a lucrat ca instalator, vânzator de pantofi si vitrinier. În jurul vârstei de douăzeci de ani, a renunţat la pictură în favoarea literaturii, decizie născută, după propriile sale declaraţii dintr-un interviu, din dorinţa de a imita, mai mult sau mai puţin, ceea ce citea. Influenţat de clasicii americani, printre care Mark Twain, a debutat în 1974 cu romanul Snow, urmat de multe altele, dintre care cele mai cunoscute sunt Deriva continentelor (1985), Dulcea lume de dincolo (1991), Cloudspider (1998) etc. Este, de asemenea, autorul unor volume de nuvele (The New World – 1979, The Angel on the Roof: The Stories of R. Banks – 2000), poeme şi eseuri. În proză sa se regăsesc multe influenţe datorate mediului în care a copilărit, dar şi multelor sale călătorii; printre temele recurente se numără conflictele, dificultăţile economice, rasismul. A primit numeroase premii literare, printre care premiul Academiei Americane de Artă şi Literatură. Este preşedinte al International Parliament of Writers şi membru al unei asociaţii care le ofera refugiu scriitorilor a caror viaţă este ameninţată în ţara lor de provenienţă.

Romanul Deriva continentelor a fost nominalizat la Pulitzer în 1985 şi este una dintre cele mai complexe opere ale sale, atât din punct de vedere al tehnicii narative, cât şi al tematicii: impactul dintre universul american şi cel haitian, lupta unor personaje amăgite de promisiunea unei vieţi mai bune şi reinventarea spaţiului mitic al visului american.

Colecţia Cotidianul.

Russell Banks - Deriva continentelor.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top