Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Labirintul intunecat

Pagini: 290
An: 2009
Stare: Nouă

Lawrence Durrell – Labirintul intunecat.

Un grup de turisti britanici aflat într-o excursie în Creta rămâne sechestrat într-un bizar labirint de peşteri din cauza unei alunecări de teren ce blochează intrarea chiar în momentul în care englezii dornici de aventură sunt în plin proces de explorare. Ghidul cade victimă accidentului natural, iar turiştii sunt nevoiţi să îşi găsească pe cont propriu drumul spre exterior, spre lumina zilei.

Intriga pe care se bazează romanul Labirintul întunecat al lui Durrell ar fi un clasic început de roman de aventuri, dacă labirintul respectiv nu ar fi, de fapt, o fenomenală descoperire arheologică şi dacă nu ar fi fost etichetat de specialişti drept faimosul loc în care, dacă mitologia greacă nu ne înşală, a trăit odinioară un minotaur.

Din moment ce nu avem de-a face nici cu o carte de fantasy cu întoarceri în timp, e clar că scriitorul – evident pasionat de mituri şi de metafore spirituale sau chiar religioase – îşi încearcă puterile cu o reinterpretare modernă a unuia dintre motivele care au avut o considerabilă influenţă asupra culturii europene. Ce semnificaţii noi se pot găsi, în lumea contemporană, pentru vechea poveste a efortului uman care, ghidat de inteligenţă şi ingeniozitate, depăşeşte piedicile naturale, îşi găseşte un drum prin complicaţiile realităţii şi ajunge, în fine, la o multaşteptată claritate sau iluminare? Răspunsul lui Durrell, în acest prim roman al său, publicat în 1958, poartă amprenta unui anume tip de entuziasm religios, din care lipsesc, desigur, vechile certitudini ale gândirii premoderne şi în care calea încetează de a mai fi numai una.

Colecţia Cotidianul.

Lawrence Durrell - Labirintul intunecat.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top