Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Maine in batalie sa te gandesti la mine

Categorie: . Autor: .
Pagini: 332
An: 2009
Stare: Nouă

Javier Marias – Maine in batalie sa te gandesti la mine.

Javier Marias atinge profunzimi abisale în Mâine în bătălie să te gândeşti la mine. Romanul său te urmăreşte mult timp după ce l-ai citit. Femeia unei aventuri de-o noapte moare subit în braţele lui Victor, scenaristul care face pe scribul personalităţilor cărora le scrie discursurile. Situaţie de coşmar – Marta e măritată, soţul ei urmează să se întoarcă acasă a doua zi. Victor o abandonează, pentru a şterge urmele aventurii. Femeia moartă şi copilul ei de 2 ani, pe care îl lasă închis în apartament împreună cu ea, îl obsedează. După ce îi cunoaşte soţul şi sora, lucrurile se complică şi mai mult pentru Victor. Sora Martei ştie de aventura lor şi se hotărăşte să o dezvăluie soţului.

Despre autor

Prozator de mare succes, profesor la Oxford şi la Universitatea Complutense din Madrid, traducător şi editorialist la „El Pais“, Javier Marías este unul dintre scriitorii de succes ai Spaniei de astăzi. Cărţile lui s-au tradus în peste 30 de limbi, au fost publicate în mai bine de 50 de ţări şi s-au vândut în aproape cinci milioane de exemplare în întreaga lume. Mâine în bătălie să te gândeşti la mine este cea mai recentă carte scrisă şi publicată de autorul spaniol.

Javier Marías s-a născut pe 20 septembrie 1951 la Madrid. Tatăl său a fost filozoful Julián Marías care a fost închis în perioada lui Franco şi i-a fost interzis accesul la catedră pentru că se opunea făţiş dictaturii. Scriitorul a „împrumutat” biografia tatălui său unuia dintre eroii din cartea „Faţa ta, mâine”. Javier Marías şi-a petrecut o parte din copilărie în Statele Unite, unde tatăl său a fost profesor la prestigioasa Universitate Yale şi la Wellesley College. Prima sa „lucrare” în domeniul literaturii a fost traducerea cărţii lui Bram Stoker, „Dracula”, la cererea unchiului său.

Primul său roman, „Los dominios del lobo”, l-a scris la 17 ani, după ce fugise de-acasă la Paris. Cel de-al doilea roman, „Travesía del horizonte”, este o poveste plină de aventuri a unei expediţii în Antarctica. În timpul studenţiei la Universitatea Complutense din Madrid, unde mai târziu avea să fie profesor, s-a concentrat mai mult pe traduceri din mari scriitori de limbă engleză, precum Updike, Thomas Hardy, Conrad, Nabokov, Faulkner, Kipling, Henry James, Stevenson şi, nu în ultimul rând, Shakespeare. În 1979 a primit chiar cel mai important premiu acordat în Spania pentru traducători, pentru versiunea sa la „Tristram Shandy“ a lui Sterne. În anii ’80 a fost lector de literatură spaniolă şi de tehnica traducerii la Oxford. De altfel, mediul universitar englez a devenit pentru el un excelent decor în care şi-a plasat viitoarele opere.

Celebrul său roman, „Toate sufletele”, devenit film sub titlul „Ultima călătorie a lui Robert Rylandes”, în regia lui Garcia Querejeta, a fost primul a cărui acţiune se petrecea în lumea studenţilor şi a profesorilor legendarei universităţi britanice. Paralel cu cariera didactică şi cea jurnalistică, Marías a continuat să scrie şi să ia premii. După o viaţă dedicată literaturii, la intrarea sa în 2006 în Academia Regală Spaniolă, a declarat că a realizat între timp că „scrierea de romane este o ocupaţie copilărească”. N-a pomenit însă că va renunţa vreodată la această neserioasă „apucătură”.

Colecţia Cotidianul.

Javier Marias - Maine in batalie sa te gandesti la mine.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top