Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Sarutul dinaintea mortii

Categorie: . Autor: .
Pagini: 256
An: 2007
Stare: Nouă

Ira Levin – Sarutul dinaintea mortii.

Ira Levin s-a născut în New York, pe 27 august 1929, într-o familie de evrei. Şi-a făcut studiile la Horace Mann School şi la New York University, unde s-a specializat în filosofie şi literatură engleză. După absolvire, cel care avea să devin un maestru al intrigilor cu suspans şi mister a început să scrie scenarii de film şi televiziune. Sărutul dinaintea morţii a fost romanul cu care a debutat, în 1952, la doar douăzeci şi doi de ani. Cartea a fost un succes, recompensat în 1954 cu Premiul Edgar pentru cel mai bun roman de debut. Romanul a avut parte de două ecranizări, prima în 1956, cu Robert Wagner şi Joanne Woodward în rolurile principale şi a doua în 1991, cu Matt Dillon şi Sean Young. Ecranizări de succes au avut încă trei romane ale autorului: The Boys From Brazil, The Stepford Wives şi Sliver. Cunoscut mai ales ca autor de thrillers de prima mână, Ira Levin este deopotrivă dramaturg şi textier. Cea mai cunoscută piesă scrisă de Levin este Deathtrap, spectacolul reuşind performanţa de a fi jucat cel mai mult timp pe Broadway. În 1982, Deathtrap a fost transpusă pe ecrane, cu Christopher Reeve şi Michael Caine în rolurile principale.

Sărutul dinaintea morţii le propune cititorilor un joc al minţii, construit după toate regulile unui thriller în care nimic nu este întâmplător. Intriga se dezvoltă gradat în jurul planurilor unui tânăr extrem de inteligent, Bud Corliss, pe care farmecul personal şi lipsa de scrupule îl ajută să treacă peste orice pentru a obţine ce vrea. Când viaţa îi scoate în cale două surori, Dorothy şi Ellen Kingship, cu tot cu averea pe care o deţine tatăl lor, mintea lui Corliss este tentată de ipoteze care nu exclud crima. Ceea ce Corliss ignoră este efectul de bumerang de la care nu fac excepţie nici cele mai inteligente mişcări ale sale.

Ira Levin - Sarutul dinaintea mortii.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top