Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Piticul rosu

Pagini: 208
An: 2006
Stare: Nouă

Michel Tournier – Piticul rosu.

Un contrabandist al filosofiei. Aşa se autodefineşte Michel Tournier, încercând să aducă filosofia în minţile cititorilor, prin trecerea subtilităţilor ei pe sub rândurile romanelor şi nuvelelor sale. Născut la Paris în 1924, scriitorul francez urmează cursurile de filosofie ale universităţilor Sorbona si ale celei din Tubingen. O împrejurare nefericită îl face să nu poată urma cariera universitară, astfel că îşi câştigă existenţa lucrând pentru Radiodifuziunea Franceză şi Radio Europe I. De peste 40 de ani, scriitorul trăieşte în casa parohială a unui sat minuscul din apropierea Parisului.

În 1967 primeşte Marele Premiu al Academiei Franceze pentru romanul de debut, „Vineri şi Limburile Pacificului”. În 1970, Premiul Goncourt pentru „Regele Arinilor”. În 1972 devine membru al Academiei Goncourt. În 1993 i se decernează Medalia Goethe, iar în 1997, titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii din Londra.
Nuvele din volumul „Piticul Roşu” (1978) au în comun problematica difuză a anormalităţii. Relativismul conceptului apare la Tournier prin poveştile unor personaje androgine, efeminate sau cu identitate sexuală confuză, atinse de ceea ce unei societăţi îi place să numească „nebunie”. Michel Tournier joacă cea mai periculoasă carte a problematizării unui fenomen social şi individual atât de delicat, alegând să-l trateze literar.

Colecţia Cotidianul.

Michel Tournier - Piticul rosu.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top