Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

13 %

Romanul Oxfordului

Categorie: . Autor: .
Pagini: 224
An: 2006
Stare: Nouă

Javier Marias – Romanul Oxfordului.

Javier Marías Franco s-a născut în 1951 la Madrid. Fiu al filosofului Julián Marías, îşi petrece o parte din copilărie împreună cu familia în America, unde familia se refugiază în urma represaliilor suferite de tatăl său, care fusese de partea republicanilor în timpul Războiului Civil din Spania. Studiază filosofie şi litere la Universidad Complutense de Madrid şi devine unul dintre cei mai importanţi scriitori spanioli contemporani. La vîrsta de 17 ani fuge la Paris, unde scrie primul său roman, “Domeniul lupului”, publicat în 1971. Cărţile sale s-au tradus în peste treizeci de limbi şi s-au vîndut în peste cinci milioane de exemplare. Este recunoscut şi premiat ca traducător, avînd în portofoliu nume ca Thomas Hardy, Joseph Conrad, William Faulkner sau Vladimir Nabokov. Obţine premii importante ca Prix Femina Étranger, Premio Rómulo Gallegos şi Premio Fastenrath, acordat de Real Academia Española de la Lengua pentru “Mîine în bătălie să te gîndeşti la mine” (1994), Premiul Salambó pentru “Febră şi lance” (2003). În anul 1997, primeşte Premiul Nelly Sachs, iar în 2000, Premiul Grinzane Cavour pentru întreaga operă.

Romanul Oxfordului (1989) e povestea stagiului de doi ani al naratorului ca profesor la Universitatea din Oxford şi a relaţiei sale cu unele dintre personaje. Printre ele, amanta sa Clare Bayes, prietenul său gay Cromer-Blake şi profesorul pensionat Toby Rylands. Romanul a fost laureat cu premiile Ciudad de Barcelona, Premio de la Crítica şi Prix L’OEil et la Lettre.

Colecţia Cotidianul.

Javier Marias - Romanul Oxfordului.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top