Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Empire Falls

Categorie: . Autor: .
Pagini: 512
An: 2007
Stare: Nouă

Richard Russo – Empire Falls.

Richard Russo s-a născut în 1949 în Johnstown, New York, unde şi-a petrecut prima parte a vieţii. Când şi-a părăsit orăşelul natal pentru a se muta în New York, Russo visa la o carieră universitară, dar în timpul studiilor de doctorat a început sa aibă îndoieli cu privire la calitatea vieţii academice. După ce şi-a luat doctoratul, s-a înscris la un curs de creative writing şi cariera sa a luat o nouă întorsătură. În 1986 a publicat primul său roman, Mohawk, urmat de The Risk Pool în 1988 şi Nobody’s Fool (1993), ecranizat de Robert Benton în următorul an cu Paul Newman şi Bruce Willis în rolurile principale. Romanul Empire Falls, publicat în 2001, a fost recompensat cu Premiul Pulitzer în anul următor şi este considerat cel mai mare succes al său. În 2005, regizorul Fred Schepisi a transpus romanul într-un miniserial HBO alcătuit din două părţi, cu Ed Harris şi Helen Hunt în rolurile principale. Acesta a fost premiat cu Golden Globe pentru Cel mai bun serial al anului 2006. Ultimul roman al lui Russo, The Bridge of Sighs, va fi lansat în octombrie 2007. În prezent, Richard Russo trăieşte cu soţia si cele două fiice ale sale în New York.

Empire Falls este un roman care vorbeşte despre trădare, despre dezamăgirea de sine şi speranţele neîmplinite ale personajelor, transformând povestea unui orăşel de periferie într-o meditaţie asupra condiţiei umane. Într-un stil uneori şocant, realist, satiric şi plin de umor, romanul surprinde cele mai frumoase, dar şi cele mai crude aspecte ale firii umane.

Colecţia Cotidianul.

Richard Russo - Empire Falls.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top