Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Operatiunea Scud

Categorie: . Autor: .
Pagini: 203
An: 1998
Stare: Impecabilă

Shaun Clarke – Operatiunea Scud.

La 2 august 1990, tancurile irakiene au intrat in Kuweit punand in pericol un sfert din rezervele de petrol ale lumii. Toate astea au condus la Razboiul de 100 de zile, cunoscut ca Operatiunea Furtuna in Desert.

In acest razboi a fost implicat in mare secret legendarul SAS – Special Air Service.

Ca specialisti in razboiul din desert, membrii trupelor SAS au fost angrenati in operatiuni riscante de acoperire – uneori in pozitii foarte avansate in teritoriul inamic. Misiunile celor din SAS erau de recunoastere, spionaj, sabotaj, capturarea prizonierilor, recuperarea ostaticilor, operatiuni de infiltrare in orasele irakiene si raiduri de atac si retragere cu renumitele “Pink Panther” – vehicule Land Rover inarmate.

Unii au fost capturati si torturati. Altii au fost executati. Luptand in secret alaturi de “Sobolanii Desertului” din Brigada a VII-a Blindata, intr-un teritoriu cu nisipuri fierbinti si cer fara pic de nori, SAS a indeplinit misiuni pline de pericole, ce au devenit legendare chiar inainte ca Razboiul de 100 de zile sa se fi terminat.

Operatiunea SCUD este primul dintr-o serie de romane inspirate de faptele acestui extraordinar regiment – o aventura bazata pe fapte reale despre cei mai curajosi soldati din istorie: razboinicii SAS!

Shaun Clarke – Dragon 2: SAS – Operatiunea Scud.

Shaun Clarke - Operatiunea Scud.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top