Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

In spatele usilor inchise

Categorie: . Autor: .
Pagini: 301
An: 1982
Stare: Foarte bună

John Ehrlichman – In spatele usilor inchise.

Aparut in SUA in mai multe editii, incepand din 1976, si tradus ulterior in numeroase limbi, romanul In spatele usilor inchise, cunoscut si sub titlul Compania, a fost socotit cel mai exploziv roman politic al ultimei decade a secolului douazeci.

Scrisa intr-un ritm alert, cartea lui John Ehrlichman, consilier in 1969 al Casei Albe pentru problemele interne si apoi consilier al presedintelui pentru aceleasi probleme, a inspirat serialul american de televiziune cu acelasi nume, difuzat de numeroase posturi de televiziune din SUA si din intreaga lume.

John Ehrlichman – In spatele usilor inchise.

John Ehrlichman - In spatele usilor inchise.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.