Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Sanctuarul

Categorie: . Autor: .
Pagini: 506
Stare: Impecabilă

Nora Roberts – Sanctuarul.

Fotografa de mare succes Jo Ellen Hathawaz credea că scăpase de mult din casa aceea. Acolo îşi petrecuse anii cei mai singuratici, după ce familia fusese zdrobită de dispariţia bruscă şi inexplicabilă a mamei sale. Totuşi, întinsa proprietate sudistă de lîngă coastele Georgiei, continua să-i bîntuie visele. Dar şi mai mult o terorizau fotografiile pe care i le trimitea cineva – prim-planuri stranii, instantanee candide şi, în sfîrşit, cel mai şocant şi sfîşietor portret dintre toate, o fotografie a mamei sale de mult pierdută… goală, frumoasă şi moartă.

In acest moment, Jo şi-a dat seama că este timpul să se întoarcă la Sanctuar. Cu ajutorul unui bărbat, ea încearcă să afle adevărul despre cel care o hăituieşte – şi despre trecutul tragic al mamei sale.

Dar ameninţarea care a mînat-o pe Jo înapoi spre Sanctuar a urmărit-o şi aici. Iar cei de pe insulă vor descoperi că Sanctuarul poate fi cel mai periculos loc…

„Un roman cu un succes răsunător… Are toate ingredientele unui bestseller de valoare…“ (New York Times)

„Excepţională, pasionantă şi romantică! Cea mai bună carte a Norei Roberts!“ (Randezvous)

Nora Roberts – Sanctuarul.

Nora Roberts - Sanctuarul.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.