Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Sange de maur

Categorie: . Autor: .
Pagini: 208
An: 1996
Stare: Impecabilă

Penny Jordan – Sange de maur.

Plecand in Spania impreuna cu patronul ei, Jessica este rugata de verisoara sa sa-l anunte pe contele Jorge Calvadores de ruperea logodnei. Fiind intampinata de Sebastian, fratele lui Jorge, Jess suporta toate insultele acestuia.

Antipatia lui Sebastian fata de Jessica a fost doar un simplu “foc de paie”, pentru ca actiunile ulterioare ale acestuia vor avea cu totul alt scop.

Pentru numele Domnului! De ce nu si-l scotea o data din minte pe omul ala? De ce se mai framanta si acum pentru o poveste atat de ridicola? Ce-i pasa ce gandise despre ea Sebastian de Calvadores, de vreme ce acesta se inselase asupra ei cu totul?!

Penny Jordan – Sange de maur.

Colecţia EL şi EA, nr. 126.

Penny Jordan - Sange de maur.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.