Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

21 %

Fratii Jderi

Categorie: . Autor: .
Pagini: 806
An: 1969
Stare: Foarte bună

Mihail Sadoveanu – Fratii Jderi.

Mihail Sadoveanu – Fraţii Jderi, 3 volume. Fiecare volum are câte două ilustraţii grafice color deosebite, semnate de Adrian Ionescu.

  • Ucenicia lui Ionuţ (267 pag.)
  • Izvorul Alb (238 pag.)
  • Oamenii Măriei-Sale (301 pag.)

Fraţii Jderi sunt culmea la care au ajuns mijloacele scriitoriceşti ale lui Sadoveanu. Drept este că nu trebuie să uităm nici Divanul Persan, carte de o linie clasică. Dar Fraţii Jderi însemnează totuşi altceva. Aici cumpătarea scrisului, simţul arhitectonic al frazei ca şi al compoziţiei, claritatea şi puritatea vocabularului, prospeţimea expresiei, sobrietatea cu care scriitorul îşi lămureşte gândul sunt aplicate acelei limbi arhaizante, în care pe lângă termenii cronicăreşti şi pe lângă întorsăturile sintactice din secolii foarte îndepărtaţi ai scrisului românesc se infiltrează şi provincialismele poetice ale dulcelui grai moldovenesc, totul învăluit în calitatea lirică a temperamentului sadovenian. Pe lângă toate, ansamblul cărţii degajă acel simţ al monumentalului, indispensabil unei construcţii epopeice cum este conceput acest roman. Suflul de măreţie care străbate din paginile cărţii poate fi sesizat în cele mai neînsemnate detalii ale ei.

Mihail Sadoveanu - Fratii Jderi.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top