Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Tineretea cocosatului

Categorie: . Autor: .
Pagini: 384
An: 1993
Stare: Impecabilă

Paul Feval-fiul – Tineretea cocosatului.

Cocosatul sau Micul Parizian este un erou arhicunoscut. Cum s-a nascut? Care au fost primele lui aventuri? De unde aceasta porecla?

Devenit repede celebru in Franta, alaturi de romanul Cocosatul, scris de tatal sau, Paul Feval, Tineretea cocosatului surprinde viata plina de peripetii a celebrului personaj Henri de Lagardere. Plin de intrigi, crime si capcane genial rezolvate, Tineretea cocosatului este un pasionant roman de capa si spada, de iubire pasionala si viata la limitele riscului.

Tineretea cocosatului, roman fermecator, tradus pentru prima data in limba romana, deschide suita fascinanta a aventurilor lui Lagardere. Caci fiul lui Feval, prin aceasta opera literara, a dat Cocosatului un inceput, eroul capatand, mai mult ca oricand, autenticitate si substanta umana.

Exista, desigur, un Lagardere, un erou legendar; exista un personaj – Cocosatul – a carui gheba servea drept pupitru speculantilor Regentei… si mai ales exista deviza: Daca tu nu vii la Lagardere, Lagardere va veni la tine!

Paul Feval-fiul - Tineretea cocosatului.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top