Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Trilogia Stapanul Inelelor (3 volume)

Categorie: . Autor: .
Pagini: 1664
An: 2010
Stare: Nouă

J.R.R. Tolkien – Trilogia Stapanul Inelelor (3 volume).

Stăpânul Inelelor, vol.I
Frăţia Inelului
ISBN 973-103-041-7
576 pp
Lui Frodo, un hobbit din Comitat, i se încredinţează importanta misiune de a distruge Inelul Suprem al Puterii în Muntele de Foc, pentru a scăpa Pământul de Mijloc de ameninţarea maleficului Sauron. Împreună cu cei opt prieteni ai săi care alcătuiesc Frăţia Inelului, hobbitul porneşte la drum cu puţine speranţe că îşi va împlini misia, căci primejdiile nu întârzie să apară.

Stăpânul Inelelor, vol.II
Cele două turnuri
ISBN 973-103-042-5
448 pp
Frăţia Inelului s-a destrămat, după ce a trecut prin mari primejdii, s-a luptat cu fiinţele întunericului şi ale adâncului şi a dat piept cu stihiile dezlănţuite ale naturii. Întâi a pierit Gandalf, în Minele Moriei. Apoi Boromir cade răpus de orci. Legolas, Gimli şi Aragon pornesc în căutarea lui Merry şi Pippin, răpiţi de oştenii lui Sauron. Cât despre Frodo şi Sam, credincioşi misiei lor, hotărăsc să plece singuri în căutarea Muntelui de Foc. Dar o fiinţă ciudată se târâie în urma lor printre dealurile duşmănoase ce mărginesc cumplitul Mordor.

Stăpânul Inelelor, vol.II
Întoarcerea regelui
ISBN 973-103-043-3
640 pp
Nicicând Pământul de Mijloc n-a văzut o bătălie mai cumplită. În Războiul Inelului, Sauron îşi aruncă în luptă cele mai hidoase făpturi şi cele mai distrugătoare maşinării, iar Prinţii Apusului primesc un ajutor neaşteptat din adâncuri. Dar soarta războiului şi a lumii stă în cumpănă, atâta vreme cât Frodo încă se află pe drumul spre Muntele de Foc, în care a fost făurit Inelul Puterii. Iar peste acest munte veghează neîncetat Sauron, în vreme ce sângeroşii săi războinici împresoară armia oamenilor.

În trilogia Stăpânul Inelelor, Tolkien creează o nouă mitologie şi o lume plină de farmec populată de hobbiţi, elfi, pitici, orci şi goblini şi în care valori fundamental umane precum prietenia, binele şi frumosul triumfă în cele din urmă în faţa forţelor răului.

  • trei volume
  • 1664 pagini
J.R.R. Tolkien - Frăţia Inelului, vol.1

J.R.R. Tolkien - Cele Două Turnuri, vol.2

J.R.R. Tolkien - Întoarcerea Regelui, vol.3

  • Cititorii se împart în două categorii – cei care au citit Stăpânul Inelelor şi cei care urmează să o facă. – Sunday Times
  • Tolkien a creat o lume imaginară şi o nouă mitologie, pe cât de fascinante, pe atât de convingătoare.- Evening Standard
  • Un univers unic, alcătuit până în cele mai mici detalii, ajungând la noi din timpuri imemoriale, care ne captivează şi ne dezvăluie înţelesuri adânci.- New York Times Book Review
  • O poveste admirabil spusă, plină de culoare, de acţiune şi, mai ales, de măreţie. – New Statesman.

J.R.R. Tolkien - Trilogia Stapanul Inelelor (3 volume).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top