Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Simbolul pierdut

Pagini: 336
An: 2010
Stare: Nouă

Dan Burstein, Arne de Keijzer – Simbolul pierdut.

Simbolul pierdut are subtitlul modest „Ghid neautorizat către misterele din urmarea romanului Codul lui Da Vinci”. Modest, deoarece este departe de a fi un simplu ghid, autorizat sau nu. Cartea este de fapt, în mare parte, o suită de interviuri luate de autori unora dintre cele mai importante personalităţi din SUA momentului actual, printre care filosofi, matematicieni, specialişti în noetică (ştiinţa adusă în prim-plan de Dan Brown în Simbolul pierdut), rabini, apărători ai creştinismului şi atei convinşi, pasionaţi de coduri şi istorici ai Statelor Unite şi, nu în ultimul rând, masoni.

Care sunt misterele legăturii dintre francmasoni, George Washington, Mozart şi Tolstoi, alchimişti, regele Solomon şi Apocalipsă, aşa cum le-a descris Dan Brown, în ultimul său best-seller, Simbolul pierdut?

Secretele Simbolului pierdut este o lectură fascinantă, cu ajutorul cărei puteţi descifra misterele celei mai bine vândute cărţi a ultimului deceniu. Volumul îşi propune să diferenţieze ce este real şi ce reprezintă ficţiune în cartea lui Dan Brown. Autorii, Dan Burstein şi Arne de Keijzer, au adunat în acest volume documente secrete, scrieri originale, interviuri ample cu experţi, opinii ale unor masoni. Printre cei care au contribuit la descoperirea „Secretelor simbolului pierdut” se numără:

  • Amir Aczel, matematician şi istoric al ştiinţei, cunoscut pentru numeroase cărţi nontehnice, printre care „Ultima teoremă a lui Fermat“
  • Diane Apostolos-Cappadona, profesor adjunct de artă religioasă şi istorie culturală la Universitatea din Georgetown
  • Michael Barkun, profesor de ştiinţe politice la Universitatea Syracuse şi fost consultant la FBI
  • Arturo de Hoyos este mason de grad 33 şi deţinător al Marii Cruci a Curţii de Onoare în Consiliul Suprem al Masoneriei de Rit Scoţian
  • Elonka Dunin, expert în sculptura Kryptos de la CIA
  • Dan Burstein, jurnalist premiat şi autor a numeroase cărţi despre economia, politica, tehnologia şi cultura globală, este considerat „autoritatea supremă” în ceea ce priveşte cărţile lui Dan Brown.

Încă din 2004, Burstein şi Arne de Keijzer au implicat 50 de scriitori, editori şi experţi într-un proiect de descifrare a „Codului lui Da Vinci”, primul best-seller al lui Dan Brown. Cu subiecte care variau de la teologie la istoria artei, Evangheliile gnostice şi scripturile apocrife, coduri şi criptografie, volumul „Secretele romanului Codul lui da Vinci – ghid informal al misterelor din spatele romanului lui Dan Brown” a fost un succes incredibil. A fost tradus în peste treizeci de limbi şi a apărut în douăsprezece liste mondiale ale celor mai bine vândute cărţi (New York Times, Wall Street Journal, USA Today, Publisher’s Weekly). Burstein a continuat seria cu „Secretele romanului Înger şi demon”, „Secretele fiului văduvei” şi „Secretele Mariei Magdalena” şi „Secretele celor 24”. Seria „Secretelor” a fost prezentată în două ediţii speciale de colecţie ale U.S. News & World Report şi în trei filme documentare, printre care Secretele romanului „Codul lui da Vinci“ (narat de Susan Sarandon). Până acum au fost tipărite peste şase milioane de exemplare ale cărţilor din seria Secrete, disponibile pe mai mult de cincizeci de pieţe de carte din întreaga lume.

Burstein şi colegii săi au anticipat, încă din 2004, că Dan Brown va scrie o continuare la Codul la da Vinci, care va urmări istoria masoneriei. Mesajul codat era publicat chiar pe supracoperta interioară a Codului lui da Vinci. „După cercetările făcute în jurul acestei descoperiri, ne-am simţit suficient de siguri încât să emitem, în 2004, un comunicat de presă în care anticipam că următoarea carte a lui Dan Brown avea să fie despre francmasoni, iar acţiunea urma să se desfăşoare în Washington DC”, declara Burstein.

Arne de Keijzer, Dan Burstein - Simbolul pierdut.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.