Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

23 %

Doctrina Miscarii Legionare (prezentare concisa)

Pagini: 240
An: 2003
Stare: Impecabilă

Corneliu Zelea Codreanu – Doctrina Miscarii Legionare (prezentare concisa).

Atrag, deci, atenţia legionarilor, ca să nu se lase provocaţi, căci noi, numai prin cea mai perfectă ordine, vom triumfa. Desordinea nu însemnează conflictul nostru cu străinii, ci însemnează conflictul nostru cu Statul. Ori, străinii aici vor să ne împingă: în permanent conflict cu Statul. Deoarece Statul fiind mai puternic, noi, atraşi sau împinşi în luptă cu Statul, vom fi măcinaţi, iar ei vor rămâne mai departe ca nişte privitori imparţiali.

Iubiţi camarazi de suferinţă!

Va trebui să mai stăm aşa. Guvern, masoni, ocultă şi toţi ceilalţi pigmei cred că în neputinţa de a activa, opriţi dela orice acţiune, ne vom rătăci unii de alţii, ne vom resfira, ne vom împărţi pe la alte grupări, şi blocul nostru sufletesc se va sparge în două, în trei, etc.
Aceste zile nu vor apuca ei să le vadă cu ochii. Pentrucă niciodată sufletul legionar nu va fi rupt în două. Altceva vor vedea.

Vor vedea Biruinţa legionară.

Legionarii cari n’au răbdare, aşa cum am eu, trebu să înţeleagă următoarele:

a) Voiu avea eu grije când să dau semnalul de luptă, când fiecare va trebui să iasă la luptă şi să învingă.

b) Până la ceasul acela nimeni nu se mişcă nici măcar cât o frunză din copac.

c) E greu! Ştiu că e greu. Dar cine vrea să învingă trebue să ştie să rabde. Acum e eroismul răbdării.

Îi întreb ca legionari: Dacă ordinul este acum tăcere, ei nu pot executa ordinul? Sau îşi închipue că am murit, că a murit Mişcarea, că moare, sau poate că nu ştim noi ce să facem, de asta tăcem.
Să n’aibă nicio grije de asta.
Trăim. Nu ne e teamă nici de Dracu. Mişcarea n’a murit şi nici să nu se sperie nimeni că va muri. Eu sunt aici şi răspund de victorie. Dar vreau să nu se mişte nimeni fără ordinul meu.

Corneliu Zelea Codreanu – Doctrina Miscarii Legionare (prezentare concisa).

Corneliu Zelea Codreanu - Doctrina Miscarii Legionare (prezentare concisa).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top