Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Cuplul conjugal. Armonie si dizarmonie

Categorie: . Autor: .
Pagini: 277
An: 1989
Stare: Impecabilă

Iolanda Mitrofan – Cuplul conjugal. Armonie si dizarmonie.

Vocaţia fericirii sau nefericirii conjugale stă oare sub semnul hazardului sau al programării şi modelării psihosociale a unui anume modus vivendi? Pendulând între arta şi ştiinţa de a iubi şi convieţui, orice cuplu conjugal tinde să se constituie ca o microstructură dinamică de tip biopsihosocial, rod al unui proces unic şi irepetabil de intercreaţie şi interdezvoltare a două personalităţi, una prin intermediul celeilalte.

Poate oare deveni imprevizibilul “joc în doi” pe scena existenţei în mai mare măsură previzibil şi perfectibil? Numai în măsura în care ne străduim să formăm din timp şi să dezvoltăm o adevărată cultură a relaţiilor intersexe, în interiorul căreia creativitatea şi aptitudinile relaţionale maritale, stilul şi autenticitatea comunicărilor afectiv-sexuale, maturitatea şi coerenţa ideilor şi opţiunilor valorice constituie pilonul unei vieţi de cuplu sănătoase.

Putem interveni benefic în evoluţia relaţiilor de cuplu? Profilaxia şi psihoterapia disfuncţiilor conjugal-parentale ne oferă unele răspunsuri…

Iolanda Mitrofan - Cuplul conjugal. Armonie si dizarmonie.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top