Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Padurea cu plopi argintii

Categorie: . Autor: .
Pagini: 200
An: 1990
Stare: Nouă

Olimpian Ungherea – Padurea cu plopi argintii.

Bătrînul care venise la poliţie avea o figură imobilă, stranie, ca o mască ridată adînc, brăzdată în lung şi-n lat de şuviţe înguste, tăioase — desen filigranat în marmură albă. Părul zburlit şi aspru, de un luciu întunecat ca argintul vechi, îi prelungea parcă trăsăturile chipului mortificat, topindu-le apoi, estompîndu-le în aerul din jur. Doar ochii mai păstrau în unda lor de culoarea antracitului vigoarea nealterată a puterii — privire penetrantă, pătrunzătoare, al cărei fior intens vibra pînă departe în cugetul tău.

Bărbatul acela bătrîn, foarte bătrîn — aveam să aflu mai tîrziu că era trecut de optzeci de ani — avea o statură pirpirie, fragilă, delicată ca o talie de băieţandru, era îmbrăcat cu o eleganţă sobră, parfumat cu discreţie, iradia simplitate şi echilibru, vorbea cu blîndeţe, glasul lui învăluindu-te cu armonii baritonale, gesturile lui conferind cuvintelor accente şi nuanţe persuasive.

Venise la poliţie într-o după-amiază, către mijlocul unei veri, se recomandase simplu : Arcadie Stelarii, apoi mă întrebase firesc, ca şi cum mi-ar fi cerut o ţigară : “Nu cumva vă prisoseşte o jumătate de oră ?”. conti-nuînd după o scurtă pauză, răstimp în care mă cercetase atent, se convinsese de buna mea credinţă, era mulţumit : “Am nevoie de jumătatea aceasta de oră, ca să vă povestesc unul din cele mai sumbre episoade din viaţa mea.”…

Olimpian Ungherea - Padurea cu plopi argintii.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top