Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Urmatoarea poveste

Categorie: . Autor: .
Pagini: 112
An: 2006
Stare: Nouă

Cees Nooteboom – Urmatoarea poveste.

Te poţi afla în trei locuri deodată, fără a fi descoperit secretul ubicuităţii? Pentru Cees Nooteboom, acest olandez zburător al romanului contemporan, se poate. „Următoarea poveste”, acest microroman care i-a adus în 1993 Premiul European pentru Literatură, reuneşte călătoria în timp şi în spaţiu într-o aventură unică în care viaţa, visul şi presimţirea morţii nu mai pot fi deosebite. Cartea condensează experienţe personale ale autorului şi aluzii literare, cu un umor care face suportabilă până şi iminenţa dezastrului.

Născut în 1933 la Haga, olandezul Cees Nooteboom este unul dintre scriitorii care se regăsesc, an după an, pe lista neoficială a candidaţilor la Nobelul literar. Traducător de poezie spaniolă, catalană, franceză şi germană, de teatru american şi autor de romane, eseuri şi jurnale de călătorie, Nooteboom este adeptul unui nomadism permanent, împărţindu-şi timpul între Olanda, Spania şi Germania. Moştenitor al tradiţiei lui Hermann Broch, Alfred Döblin, Calvino, Borges sau Kafka, Cees Nooteboom s-a impus ca romancier cu volumul “Ritualuri” (“Rituelen“, 1980), care a obţinut Premiul Bordewijz şi Premiul Pegasus pentru Literatură. Printre cele mai cunoscute texte ale sale se numără “În munţii Olandei” (“In Nederland“), “Mokusei!” (1982), “Următoarea poveste” (1991), “Ziua tuturor sufletelor” (“Allerzielen“, 1998), “Paradisul pierdut” (“Paradijs Verloren“, 2004).

Colecţia Cotidianul.

Cees Nooteboom - Urmatoarea poveste.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top