Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Durabila iubire

Categorie: . Autor: .
Pagini: 272
An: 2006
Stare: Nouă

Ian McEwan – Durabila iubire.

Ian McEwan se naşte în 1948, la Aldershot, în Anglia, dar, datorită carierei militare a tatălui său, îşi petrece o mare parte din copilărie în Extremul Orient, Germania şi Africa de Nord. Studiază literatura engleză la Sussex şi este un absolvent marcant al cursului de creaţie literară ţinut de Malcolm Bradbury. Prima sa colecţie de nuvele, “Prima iubire, ultimele rituri” (1975), câştigă în 1976 Premiul Somerset Maugham. Este nominalizat de trei ori pentru Premiul Booker şi îl câştigă în 1998 cu romanul “Amsterdam”. Romanele sale timpurii, printre care “Grădina de ciment” (1978), “Mângîieri străine”(1981), “Copilul furat” (1987), “Inocentul” (1989), “Cîinii negri” (1992) descriu lumi marcate de violenţă, perversiune sexuală şi paranoia, făcând din McEwan un “magician macabru” al ficţiunii contemporane. Autorul însuşi descrie această perioadă ca pe un fel de extravaganţă sălbatică. Ultima sa carte publicată se numeşte “Sâmbătă” (“Saturday”) şi a apărut în 2005.

Romanul Durabila iubire (1997) este primit de critici ca o capodoperă şi este ecranizată şapte ani mai târziu în regia lui Roger Michell. Un balon cu aer cald se prăbuşeşte şi provoacă întâlnirea scriitorului de articole şi cărţi de ştiinţă Joe Rose cu un necunoscut care îi va zdruncina toate reperele. O poveste a fixaţiilor şi erotomaniei ce devine suport pentru meditaţii asupra raţionalităţii şi religiei, asupra egoismului dragostei împinse la extrem.

Colecţia Cotidianul.

Ian McEwan - Durabila iubire.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top