Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Regina de gheata

Categorie: . Autor: .
Pagini: 192
An: 2007
Stare: Nouă

Alice Hoffman – Regina de gheata.

Născută la New York în 1952, Alice Hoffman este o scriitoare prolifică, înclinată spre magic şi feeric, foarte uşor de imaginat într-un context crepuscular, povestind întîmplări cotidiene transformate în mit. În viaţa reală, în schimb, este genul de autoare care lucrează sistematic şi constant în biroul său din propria locuinţă, o casă victoriană în apropiere de Boston unde locuieşte împreună cu soţul, cei doi fii şi cei trei câini ai săi. Şi-a petrecut întreaga copilărie în Long Island, a studiat la Adelphi University şi şi-a completat educaţia la Universitatea Stanford. La vârsta de 21 de ani a scris primul său roman, Property Of. Pînă în prezent a publicat peste cincisprezece cărţi, printre care două de proză scurtă şi şase de literatură pentru copii. Romanul Practical Magic (1995) stă la baza filmului omonim, cu Sandra Bullock şi Nicole Kidman în rolurile principale. At Risk, una dintre cele mai populare cărţi care vorbesc despre felul în care virusul HIV poate distruge vieţi, este prezentă în bibliografiile marilor universităţi americane. Drepturile de autor pentru best-sellerul Local Girls au fost donate pentru înfiinţarea unui centru de cercetare a cancerului de sân în Boston. Cele mai recente cărţi semnate de Alice Hoffman sunt: Green Angel, un roman de adolescenţă; Moondog, o carte ilustrată dedicată unuia dintre fiii ei, şi best-sellerurile The River King şi Blue Diary.

Regina de gheaţă (Ice Queen, 2005) este o poveste scrisă la persoana întâi despre o lume întunecată de basm, în care orice este posibil. Cartea spune povestea unei femei lovite de fulger, amestecând elemente de fantastic şi real, teoria haosului şi hazardul momentului, într-un stil viu, puternic şi feminin.

Colecţia Cotidianul.

Alice Hoffman - Regina de gheata.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

  • Povesti - Puskin Povesti de Puskin 36,00 lei
  • Misery - Stephen King Misery de Stephen King 16,00 lei
  • Nuncle - John Wain Nuncle de John Wain 3,00 lei
Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top