Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Ingeri si insecte

Categorie: . Autor: .
Pagini: 224
An: 2007
Stare: Nouă

A.S. Byatt – Ingeri si insecte.

Dame Antonia Susan Byatt (cunoscută ca A. S. Byatt), una dintre cele mai importante voci postmoderne britanice, s-a născut în Yorkshire în 1936. A fost o vreme conferenţiar la London University şi Central School of Art and Design, iar începând cu 1972 a predat la University College. În 1983 renunţă la cariera academică şi se dedică literaturii, urmând o perioadă de călătorii prin toată lumea pentru promovarea cărţilor sale. Între 1986 şi 1988 a fost preşedintele Society of Authors. A făcut parte pentru o lunga perioadă de timp din juriul Booker Prize pentru ficţiune şi este unul dintre cei mai apreciaţi critici literari britanici, semnînd recenzii în Times Literary Supplement, The Independent şi Sunday Times. În 1990 a fost ea însăşi premiată cu Booker pentru romanul Possession: A Romance. Romanul a fost transformat în 2002 într-un film de succes de către regizorul Neil LaBute cu Gwyneth Paltrow şi Aaron Eckhart în distribuţie. A scris peste douăzeci şi şase de volume de critică şi ficţiune, fiind printre cei mai prolifici scriitori contemporani. Cele mai cunoscute romane ale sale sunt The Virgin in the Garden (1978), Possession: A Romance (1990), Angel and Insects (1992), Babel Tower (1996) şi The Bird Hand Book (2001). Filmul Angels and Insects, în regia lui Phillip Haas, a fost nominalizat la Palme d’Or la Cannes în 1996 şi s-a bucurat de succes în Europa şi America în egală măsură. În 1999, Regina Elisabeta a II-a i-a acordat lui A.S. Byatt titlul de “Dame Commander of Order of the British Empire”, echivalentul feminin al rangului de cavaler, iar în 2003 a primit de la statul francez titlul de “Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres”.

Volumul Îngeri şi insecte (Angels and Insects) cuprinde două romane scurte: Morpho Eugenia şi Îngerul conjugal. Amestec de ficţiune postmodernă cu naraţiune victoriană, filosofie, ştiinţă şi poezie, volumul este printre cele mai incitante dintre cărţile semnate de A.S. Byatt. Mesajul naratorului care se ascunde în spatele textului ar putea fi rezumat într-una dintre frazele unui personaj feminin din Morpho Eugenia: Lucrurile nu sunt ce par a fi…

Colecţia Cotidianul.

A.S. Byatt - Ingeri si insecte.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top