Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

13 %

Trilogia New York-ului

Categorie: . Autor: .
Pagini: 336
An: 2007
Stare: Nouă

Paul Auster – Trilogia New York-ului.

Unul dintre cei mai influenti scriitori americani ai momentului, Paul Auster s-a născut pe 3 februarie 1947, într-o familie de evrei din clasa de mijloc din Newark, New Jersey. Şi-a început studiile la Maplewood, New Jersey, a urmat liceul în Columbia, iar în 1970 şi-a definitivat studiile la Columbia University. După terminarea facultăţii pleacă în Franţa, unde rămâne timp de patru ani, traducând literatură franceză şi scriind poeme. Întors la New-York, publică patru volume de poezii, citite doar de puţinii cunoscători interesaţi. În 1976 îşi publică primul roman, Squeeze Play, semnat cu pseudonimul Paul Benjamin. Adevăratul succes şi recunoaşterea din partea criticilor vine abia în 1987, când publică Trilogia New-York-ului. În Europa, Trilogia face furori, tirajele se epuizează instantaneu, iar Paul Auster ajunge un personaj pe care oamenii îl recunosc pe stradă şi-i cer autografe. De la debut, Auster a mai publicat încă douăsprezece romane, aclamate de critică şi traduse în nouăsprezece limbi, dar şi memorii, autobiografii, poeme, scenarii şi eseuri. Printre cele mai cunoscute romane ale lui sunt Leviathan (1992), Domnul Vertigo (1994), Tombuktu (1999) sau Cartea iluziilor. În 2006 primeşte premiul Prince of Asturias, distincţie cu care au fost onoraţi şi Günter Grass, Arthur Miller şi Mario Vargas Llosa.

Trilogia New-York-ului reuneşte trei false micro-romane poliţiste. Deşi trama şi schema nu se abat de la regulile romanelor cu detectivi, micro-romanele lui Auster trăiesc dincolo de convenţiile genului. Cadrul romanului poliţist rămâne un simplu pretext pentru a formula întrebări despre sensul căutării şi despre existenţa unei finalităţi. Dincolo de construcţia clară şi fără cusur, se deschide terenul unor subtile jocuri cerebrale, teren pe care se joacă adevărata miză a romanelor lui Paul Auster.

Colecţia Cotidianul.

Paul Auster - Trilogia New York-ului.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top