Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Lectii de respiratie

Categorie: . Autor: .
Pagini: 304
An: 2007
Stare: Nouă

Anne Tyler – Lectii de respiratie.

Una dintre cele mai apreciate prozatoare contemporane din Statele Unite, Anne Tyler s-a născut în 1941 la Minneapolis, în statul american Minnesota, şi aparţine unei familii din clasa de mijloc, cu puternice convingeri religioase, care trăise multă vreme în Sud. A studiat la Duke University, apoi a făcut studii postuniversitare de limbă şi cultură rusă la Columbia University. A lucrat ca bibliotecară pînă s-a mutat în Baltimore (Maryland), unde trăieşte şi astăzi şi unde se petrece acţiunea din majoritatea scrierilor ei. Debutul ei literar are loc în 1964, cu volumul If Morning Ever Comes, însă adevăratul ei succes literar datează din anii ’80. In 1985, pentru romanul The Accidental Tourist primeşte National Book Critics Circle Award, iar un an mai tarziu, aceeaşi carte ajunge pe lista finaliştilor pentru Premiul Pulitzer. Importanta distincţie îi este însă acordată în 1989, pentru romanul Lecţii de respiraţie.

Ceea ce începe, în Lecţii de respiraţie, ca o banală călătorie de cateva ore pe o autostradă americană se transformă într-o incursiune în trecutul personajelor. În acelaşi timp, drumul devine o aventură a transformării destinelor: este ceea ce urmăreşte Maggie Moran, un personaj fascinant de verosimil, care încearcă tot timpul să facă “mici corecturi” realităţii.

Colecţia Cotidianul.

Anne Tyler - Lectii de respiratie.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top