Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Doctor Quinn

Categorie: . Autor: .
An: 1999
Stare: Nouă

Dorothy Laudan – Doctor Quinn.

– O placa cu adevarat frumoasa, suna o voce in spate ei.

– Da, asa e, conveni Michaela. Apoi se intoarse. In spatele ei statea un barbat imbracat elegant, proaspat ras si cu parul lung, pe care ea nu-l recunoscu in primul moment. El se asezase acum langa ea, iar ea simtea energia retinuta si trairea barbateasca care emana din fiinta sa. Sully? intreba Michaela nesigura.

– M-am gandit ca la o asemenea ocazie nu se vine in tinuta de lucru, zise Sully scuzandu-se. Apoi ii intinse Michaelei o pereche de genti de sa.

– Le-am facut pentru dvs. Sper ca in ele e loc pentru instrumente si pentru tot ce va e necesar.

-Sunt minunate. Multumesc Sully. Michaela il privi in ochi. De la sosirea ei in oras, acesti ochi o inlantuisera. In ei zarea ceea ce cauta intotdeauna: caldura si libertatea, ca intinderea peisajului din jurul lui Colorado Springs.

Dorothy Laudan – Doctor Quinn.

Dorothy Laudan - Doctor Quinn.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.