Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Cavalerii tezaurului

Categorie: . Autor: .
Pagini: 509
An: 1970
Stare: Foarte bună

Paul Feval – Cavalerii tezaurului.

Cavalerii Tezaurului face parte din ciclul Fracurile Negre, o altă operă a lui Féval, compusă din şapte volume, cu titluri diferite. Fiecare volum ― ca şi cel prezent ― e consacrat unui episod din existenţa subterană aacestei faimoase asociaţii a Fracurilor Negre, în aşa fel încât poate fi citit separat de restul ciclului, având o acţiune de sine stătătoare, cu rare referiri la episoadele anterioare.

Despre autor

Paul Féval (1817–1887) este unul dintre cei mai prolifici scriitori populari francezi din secolul XIX.

Opera lui cuprinde câteva seriale de proporţii vaste: Cocoşatul, Misterele Londrei, Lupul alb etc., în care este zugrăvit mediul interlop al unor sumbre organizaţii de aventurieri ce-şi desfăşurau activitatea în lumea politică, financiară şi judiciară din prima jumătate a veacului trecut.

Paul Feval – Cavalerii tezaurului.

Paul Feval - Cavalerii tezaurului.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.