Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

29 %

Viata lui Pi

Categorie: . Autor: .
Pagini: 237
An: 2007
Stare: Nouă

Yann Martel – Viata lui Pi.

Fiul proprietarului unei grădini zoologice din India, Pi (Piscine Patel) este nevoit să traverseze oceanul împreună cu familia lui şi cu animalele, pe un vapor care trebuia să-i ducă în Canada. În timpul călătoriei, vasul se scufundă şi singurul care reuşeşte să scape de la naufragiu este Pi. Barca de salvare îl va purta în derivă pe ocean timp de 227 de zile, împreună cu alţi câţiva naufragiaţi: o femelă urangutan, o hienă, o zebră şi un tigru bengalez.

Naufragiul este o dură intrare în viaţă a inocentului Piscine Patel, care nu va învăţa doar cum să supravieţuiască, ci şi cum şi în cine să creadă. Povestea curge că o parabolă, chiar dacă în ea îşi face loc nu numai înţelepciunea, ci şi cruzimea. La sfârşitul călătoriei, Pi descoperă că oamenii nu sunt interesaţi de supravieţuitori decât în măsura în care povestea supravieţuirii poate să-i şocheze sau să le confirme aşteptările de senzaţional şi extraordinar. O dată învăţată această ultimă lecţie, Pi va realiza că un supravieţuitor este mai ales acela care ştie că toate poveştile sunt, de fapt, ajustate pe potriva celui care vrea să le asculte şi să le creadă.

Despre autor

Născut în Spania, pe 25 iunie 1963, din părinţi canadieni, Yann Martel este unul dintre cei mai originali scriitori canadieni ai momentului. Copilăria şi-a petrecut-o mutându-se împreună cu familia în Alaska, apoi în Costa Rica, Cuba, Franţa, Canada şi Mexic. Mai târziu, a continuat să călătorească în Iran, Turcia şi India, ţări unde a petrecut suficient timp pentru a strânge material pentru romanele sale.

A studiat filozofia la Trent University, în Peterborough, Ontario, şi a avut apoi unele dintre cele mai neobişnuite slujbe, inclusiv agent de pază. De la vârsta de 27 de ani s-a orientat exclusiv asupra scrisului. În 1993 publică un volum de povestiri, The Facts Behind Helsinki Roccamatios, volum salutat de critică şi distins cu Journey Prize. Trei ani mai târziu îi apare primul roman, Self, însă notorietatea i-o va aduce Viaţa lui Pi, câştigătorul prestigiosului Man Booker Prize în 2002 şi al premiului Hugh MacLennan, acordat în 2001, anul apariţiei.

Colecţia Cotidianul.

Yann Martel - Viata lui Pi.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top