Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Nemesis

Categorie: . Autor: .
Pagini: 386
An: 1997
Stare: Foarte bună

Isaac Asimov – Nemesis.

Nemesis, de Isaac Asimov, este situat într-o eră în care călătoria interstelară este pe punctul de a fi descoperită şi perfecţionată. Apare o aşa numită tehnologie “hyper-assistance” care permite călătoria la o viteză puţin mai mică decât viteza luminii care este folosită pentru a muta o colonie de pe o staţie spaţială numită Rotor aflată în vecinătatea Pământului spre o pitică roşie recent descoperită, denumită Nemesis. Acolo va fi aşezată pe orbită unui satelit semi-locuibil, Erythro, numit astfel datorită luminii roşii pe care o primeşte de la stea.

Se descoperă în cele din urmă că viaţa bacteriană de pe Erythro formează un organism colectiv care dispune de o formă de conştiinţă şi telepatie (un concept similar cu Gaia din seria Fundaţia). În timp ce coloniştii susţin ideea unei colonizări viitoare – jos pe Erythro, sau pe centurile de asteroizi din sistemul stelei Nemesis – o serie de evenimente se întâmplă. Pe Pământ zborul superluminic este perfecţionat, astfel încât Colonia Rotorului nu mai este izolată. Se deschide astfel o serie nouă de exploarări umane ale galaxiei.

Povestea se referă şi la dezmembrarea şi reuniunea unei familie (mama, descoperitoarea stelei Nemesis, şi fiica sa au fost separate de tatăl rămas pe Pământ atunci când colonia a plecat; tatăl devine parte a proiectului de cercetare a hiper-saltului [hyperjump]). Mai apar şi alte teme – uimitoare descoperirea a organismului colectiv şi telepatic de pe Erythro, precum şi descoperirea şi rezolvarea unei crize masive: Nemesis ameninţă să destabilizeze gravitaţional Sistemul Solar.

Isaac Asimov - Nemesis.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   contact@carti-online.com
✆   info clienti: (+40)751-546.317

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top