Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Secretele Terrei

Categorii: , . Autor: .
Pagini: 320
An: 2008
Stare: Nouă

Reader’s Digest – Secretele Terrei.

Generatii intregi de cercetatori au studiat istoria Terrei si formarea acesteia si au scris foarte multe carti, dar o mare parte dintre informatii nu sunt disponibile persoanelor care nu sunt de specialitate. Scopul cartii Secretele Terrei este sa descrie stadiile succesive ale evolutiei planetei noastre de-a lungul a cateva milioane de ani, cu ajutorul ilustratiilor explicite. Veti afla cum s-au format fiordurile din Norvegia sau lacul Baikal. Veti putea admira peste 50 de peisaje spectaculoase, gratie fotografiilor extraordinare. Reader’s Digest va ajuta sa calatoriti in locuri spectaculoase, de la imensii ghetari din Tara de Foc la padurile de baobabi din Madagascar si sa intoarceti timpul cu milioane de ani in urma!

Un volum-enciclopedie de o calitate fantastică, după cum era de aşteptat de la o editură de primă clasă ca Reader’s Digest. Volumul se constituie într-un un izvor extraordinar de informaţie şi cunoaştere, cu un conţinut consistent de fotografii şi ilustraţii color.

  • Coperți cartonate
  • Format mare, tip enciclopedie
  • 320 pagini
  • Fotografii, desene şi hărţi color

Reader’s Digest – Secretele Terrei.

Reader's Digest - Secretele Terrei.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.